5.5 BEDRIJFSINVENTARIS: HERBERG KEUKENS KELDER TERRAS

ALLEEN ONZE ONROERENDE GOEDEREN ZITTEN IN DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN TOT AANKOOP VAN DELEN VAN OF HET GEHEEL VAN ONS PAND. DIT VOORAL OMDAT WEL OF NIET WILLEN EN KUNNEN OVERNEMEN VAN (DELEN) ERVAN AFHANKELIJK ZAL ZIJN VAN DE PLANNEN DIE KOPERS MET ONS PAND HEBBEN. BIJ HET DOEL VAN DE EVENTUELE AANKOOP HOORT WEL OF GEEN OVERNAME VAN ROERENDE ZAKEN  EN BEDRIJFSINVENTARIS.  HETZELFDE GELDT VOOR BESCHIKBARE BOUW MATERIALEN: OVERNAME IS AFHANKELIJK VAN DE PLANNEN VAN KOPERS MET ONS PAND.
BEDRIJFSINVENTARIS VAN ONZE HERBERG, DE KEUKENS, DE KELDER EN ONS  TERRAS IS DAAROM NIET INBEGREPEN IN DE VERKOOP, OOK DE BOUWMATERIALEN DIE WE VOOR ONZE PLANNEN VOOR AFBOUW AANGEKOCHT HEBBEN WORDEN NIET ZOMAAR MEEVERKOCHT BIJ DE BIEDINGEN. ZE KUNNEN ALLEMAAL WEL TEGEN EEN REDELIJKE VERGOEDING DIE OP VOORHAND ZOVEEL MOGELIJK WORDT VASTGESTELD WORDEN OVERGENOMEN VAN ONS.
WE ZULLEN DAARVOOR OVERNAMELIJSTEN MAKEN WAARUIT EEN EN ANDER KAN WORDEN GEKOCHT ZOLANG HET NOG BESCHIKBAAR IS: WE VERKOPEN ERUIT WAT WE KUNNEN OM TE VOORKOMEN DAT WE DIE ZAKEN MOETEN GAAN OPSLAAN OMDAT ER GEEN BELANGSTELLING VOOR BLIJKT TE ZIJN.

Ontginningsweg1AHaghorst-04 Ontginningsweg1AHaghorst-05 Ontginningsweg1AHaghorst-06-1 Ontginningsweg1AHaghorst-07-1 Ontginningsweg1AHaghorst-08-1 Ontginningsweg1AHaghorst-09-1 Ontginningsweg1AHaghorst-14-1 P9081484-2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
BIJKEUKEN ACHTERKANT TOEGANG MET WERKBLAD, APPARATUUR EN BOVENKASTWAND