5.6 GEGEVENS PAND EN AFBOUWBEGELEIDING

WIJ HEBBEN HEEL VEEL GEGEVENS VAN HET PAND OPGESLAGEN IN DE LOOP DER JAREN. HET BETREFT PLATTEGRONDEN, TEKENINGEN, BEREKENINGEN, NOTITIES, AANTEKENINGEN EN HEEL VEEL DIGITALE FOTO’S. VEEL ERVAN ZIT OOK IN “HET GEHEUGEN”
ZOLANG DIE NIET EEN PERSOONLIJK KARAKTER HEBBEN WORDEN DIE UITERAARD VOOR ZOVER NODIG AAN KOPERS DOORGEGEVEN.

VERDER WIL IK (TON) VOOR  ZOVER MOGELIJK INDIEN GEWENST AFBOUWBEGELEIDING GEVEN  AAN KOPERS LEVEREN ALS ZE MET DE VERBOUW VAN HET PAND WILLEN DOORGAAN OP EEN WIJZE  WAARVOOR IK AAN HUN WAARDEVOLLE BEGELEIDING KAN GEVEN.  IK GA DAARVOOR NIET MEER HET WERK ZELF DOEN, MAAR STEL ME VOOR BEGELEIDING EN ADVIEZEN BESCHIKBAAR : DE EERSTE 100 UREN GRATIS, DAARNA VOOR EEN REDELIJK EN NADER AF TE SPREKEN UURTARIEF.  EEN EN ANDER VERDER NATUURLIJK IN GOED OVERLEG: IK ZAL NIET ALLES ALTIJD A LA MINUTE KUNNEN DOEN!!

P9081496 P4040965
<
>
HORECA AFWASMACHINE EN AFWASHOEK KLEINE HORECAKEUKEN